|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Benim Yolum - Kiraç | |
Yazar | Mesaj |
gitaristchavy
Üye Kayıt Tarihi: 23-Temmuz-2008 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Konu: Benim Yolum - Kiraç Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2008 Saat 09:37 |
Benim Yolum - Kiraç E|| | || B|| | || G||*-x x 8 9 -6 -8 | x x 8 -9 -6 -8 *|| D||*-x x 8 9 -6 -8 | x x 8 -9 -6 -8 *|| A|| x x 6 7 -4 -6 | x x 6 -7 -4 -6 -|| E|| | || Onlar kaçmadi yoldan Onlar kaçkere yandi Yine dayandi Onlar benim yolumun Yolculariydi B D#m Bu yol, çok uzundur G#m Çok issizdir F# Çok yalnizdir G#m F# Zindanlari çildirtici E D#m Gardiyanlar çok amansizdir B D#m Bu yol, bir isik için G#m F# Bir atesle yananlarindir G#m F# Onlarki hep masallarda E D#m Sarkilarda, yasayanlardir G#m D#m Mahser karanligindan F# G#m Zalim yanlizligindan D#m G#m Cahil korkularindan F# E D#m Seni kim kurtaracak saniyorsun B D#m Bundan tüm kizginligim F# G#m Bundan tüm karamsarligim D#m G#m Bundan kirginim bundan hirçin F# E D#m Umudum birtek sensin tanrim Onlar rüzgarlariyla Geldi geçti bu yoldan defalarca Onlar göçüp gitti çigliklariyla |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter