|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Sebnem Ferah - Geçmise Yolculuk | |
Yazar | Mesaj |
FenerLi_Cocuq
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Mart-2008 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Konu: Sebnem Ferah - Geçmise Yolculuk Gönderim Zamanı: 15-Mart-2008 Saat 17:37 |
Am G Bugün kendimi kuru yapraklarla kapli F Am Çikmaz bir sokaga benzetiyorum F Dm Sadece o sokakta yasayanlar üzerimden E Am Gelip geçiyor
Am G Bügün kendimi odalarindan çogu bos F Am Bazen dolan bir otel gibi hissediyorum F Dm Içimden ne hayatlar ne hikayeler ne asklar E Am Geçip gidiyor
Dm Am Ben böyle degildim ne zaman kayboldum Dm Am Rüzgarla dans ederdim ne zaman savruldum E F Bir ses duydum geçmis zamandan E F Bir ses duydum küçük bir kizdan
Am Bir bilet istiyorum n C A Sadece gidis olsun k F A Çocuklugun safligina r Dm E A Gidip orda yasamam gerek t
Am Bilet istiyorum n C A Tek kisilik olsun k F A Yarina çikabilmem için r Dm E A Heyecani hatirlamam gerek t
Am G Bugün kendimi parktaki bir bank gibi F Am Sessiz ve sabit hissediyorum F Dm Geceleri üzerimde sehrin isiklari E Am Yatip uyuyor
Am G Bugün kendimi tonlarca yük tasiyan F Am Gemilerin denizi gibi hissediyorum F Dm Kaldirma kuvvetim var ama sehrin atiklari E Am Içime akiyor
|
|
Kirmizinin Kirlettigi SARIYI yalnizca LACIWERT temizler...
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter