|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Duman Herseyi Yak | |
Yazar | Mesaj |
gitaristchavy
Üye Kayıt Tarihi: 23-Temmuz-2008 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Konu: Duman Herseyi Yak Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2008 Saat 10:46 |
intro: Dm C Bb Dm,Dm C Bb Dm son: Gm Bb A Dm Dm C Bb Beni yak kendini yak her seyi yak Dm C Bb Bir kivilcim yeter ben hazirim bak A Bb Ister öp oksa istersen öldür Gm A Ask için ölmeli ask o zaman ask Gm Bb Dm Ask için ölmeli ask o zaman ask Dm C Bb Seni içime çektim bir nefeste Dm C Bb Yüregim tutuklu gögsüm kafeste A Bb Yanacagiz ikimizde ateste Gm A Bir kivilcim yeter hazirim bak Gm Bb Dm Ask için ölmeli ask o zaman ask G F Dm Ask için ölmeli ask o zaman ask Dm Gm Bb A Gm Dm Allahim allah im ateslere yürüyorum Dm Gm Bb A Gm Dm Allah im aci ile ask ile büyüyorum Dm C Bb Beni yor hasretinle sevginle yor Dm C Bb Sevgisizlik ayriliktan daha zor A Bb Diledigin kadar acit canimi Gm A Yoklugunda varliginda yetmiyor Gm Bb Dm Yoklugunda varliginda yetmiyor |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter