|
Blues Grubu | |
Gitarist | Grup Kuruyorum | Blues Grubu |
Konu: Rock And Roll & Blues | |
Yazar | Mesaj |
Bryantin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Aralik-2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: Rock And Roll & Blues Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2008 Saat 13:54 |
kurmayi hedefledigim Rock & Roll ve Blues tarzindaki gruba; yas ortalamasi yüksek, müzige yeni baslamamis müzisyen arkadaslar aramaktayim... söz konusu gruba; "beste" konusunda da katki saglayacak ve bu olusumu sahiplenecek arkadaslar bana buradan ulasabilirler... tarz olarak has rock and roll (elvis, chuck....vs), ve som blues (bb.king, buddy guy....vs) olarak örneklendirebilirim... sen topla ben gelirim zihniyetinde olan arkadaslar zahmet etmesinler.. toplasam zaten buraya ilan verme zahmetine girmezdim... ayrica birbirinden bagimsiz, kopuk, uyumsuz, disiplinsiz, ciddiyetsiz kisaca sorumsuz elemanlar da uzak dursunlar... msn birakirsaniz sevinirim... tesekkürler... *** vokal/gitarim (istanbul) Düzenleyen Bryantin - 15-Aralik-2008 Saat 13:59 |
|
-
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter