|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Hatirla ey sevgili (TAB) | |
Yazar | Mesaj |
P@rDuS
Moderatör Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Konu: Hatirla ey sevgili (TAB) Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2007 Saat 17:16 |
Orta seviyede calarken zevk alacaginiz güzel bir eser hatirla sevgilim o mesut geceyi(E) çamlarin al tin da verdigin buseyi beni mecnun ettin sende ola sin aski mi inkar eder sen allahtan bulasin (Am) Bana sen ögrettin aski sevdayi Vals ritmi kullanilir.(Bas tellere 1 kere daha sonra alt teller daha sonra yeniden alt teller.) Düzenleyen P@rDuS - 19-Temmuz-2007 Saat 17:17 |
|
|
|
dj_cilgin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Aralik-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2007 Saat 18:03 |
yanlils bence
|
|
|
|
P@rDuS
Moderatör Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2008 Saat 19:28 |
:) arkadasim tabin hatasi yok kopyala yapistir yapip duzgunce hizalayip calmayi denersen anlarsin
|
|
ekmek sarap sen ve ben
|
|
|
|
3z9!
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Subat-2008 Konum: Çankiri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Gönderim Zamanı: 04-Subat-2008 Saat 21:16 |
evet tabin hatasi yok tesekkürler paylasim için
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter