|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Suat Suna - Askin Adi - AKOR | |
Yazar | Mesaj |
anycall
Moderatör Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |
Konu: Suat Suna - Askin Adi - AKOR Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2010 Saat 23:54 |
Emsus3 B7
Bir dargin bir barisik Em Iste bizim hikayemiz C B7 ne sen mutlusun ne de ben Em bitmez bizim dertlerimiz Em Em7 C Em Am neden sensizim anlamak çok zor Em D C neden kavusmaz elimiz? Am B7 seviyor seviliyorum ama Em kader mi tek engelimiz Am bu aska bir ad koyamadik mi B7 Em bir mutluysak bir aglamadik mi C B7 bir kavusup bir ayrilmadik mi Em ölümüne sevda bu Em D Bm C bir ömür geçse, ayri düssek de Am C B7 ne sen bende ne ben sende bitmeyecegiz Em D Bm C of gurur incinse sabir tükense Am C B7 kim hakliydi kim yanildi bilmeyecegiz Am bu aska bir ad koyamadik mi B7 Em bir mutluysak bir aglamadik mi C B7 bir kavusup bir ayrilmadik mi Em ölümüne sevda bu Em B7 bir dargin bir barisik Em iste bizim hikayemiz Em7 Emsus3 E|--0--|---0----| B|--3--|---8----| G|--0--|---9----| D|--2--|---9----| A|--2--|---7----| E|--0--|---0----| |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter