|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Neslihan - Hiç Sevmedim | |
Yazar | Mesaj |
Bl@CkH@wK
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Mart-2008 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Konu: Neslihan - Hiç Sevmedim Gönderim Zamanı: 09-Mart-2008 Saat 23:32 |
Em Am Em
Hiç sevmedim kimseyi senin kadar F Em Yüregim yanmadi hiç bu kadar Am Em Çok yalnizim seninle bir yarim bir yarim F Em F Em Yok söylemeden olmaz ben sana asigim aah ben sana asigim Dm Em Dm Em Eger elindeyse ne olur çal kapimi Dm Em Dm Em Eger yüregindeysem ne olur sil gözyasini Em Am Em Sen bilmezsin alirim haberini Am Em F Yollara küsmüssün hissettin mi gittigimi aah Em Hissettin mi gittigimi Em Am Em Buralar cehennem oldu inan bana F Em Yanip kavrulsam da seninle güzel ankara F Em Aah seninle güzel ankara Dm Em Dm Em Günesimiz bu ask yakar yüregimizi Dm Em Ter dolmus gözlerimize Dm Em Göremeyiz hiçbir seyi Dm Em Dm Em Eger elindeyse ne olur çal kapimi Dm Em Dm Em Eger yüregindeysem ne olur sil gözyasini Em-am-em-F-em Am-em-F-em Am-em-F-em Siir Benim kara haberim senindir Eger leylan ölmüs derseler gelme istanbula Bulamazsin ki beni buralarda Bir bulut ol git ankaraya Yag istedigin kadar topragima Ben bizim bahçede olacam Tam siyah kordonlu saatin yaninda O zaman bensiz dünyaya istedigin kadar bagirabilirsin Sensiz bu dünyayi sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum Ama simdi ne olursun gel Leylan hayatta ve istanbulda Nefes almak da zor gelecek miydi bir gün bana Tek hayalim hissettigim su son nefeslerimi seninle alip Vermek Aaaa Ben sana asigim |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter