|
Elektro Gitar | |
Gitarist | 2.EL Ensturman Pazari | Gitar | Elektro Gitar |
Konu: WASHBURN MERCURY SERIES MG-44 | |
Yazar | Mesaj |
harlemstar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: WASHBURN MERCURY SERIES MG-44 Gönderim Zamanı: 02-Subat-2009 Saat 00:02 |
WASHBURN ELEKTRO GITAR MERCURY SERIES MG-44 , EL YAPIMI 1992 model . Çok özel bir rengi var. üzerinde 2 çift hum ve 1 tane single manyetik var. sert tonlar için ideal. klavyesi maple ( akçaagaç ) 'tandir. Üzerinde Floyd Rose sistemi takilidir. ( yaklasik 150 dolar sadece bu sistem ). Sap kilidi mevcuttur. Tertemiz durumda. Kilifi + Kayisi ile birlikte 500 TL . Çok az kullanildi. Telleri yeni. yaninda BOSS ( bir roland ürünü ) distortion - feedback analog pedal da veriyorum. ( sirf pedal 50 dolar civari ) Pazarliksiz son fiyati 500 YTL `dir. takas istemiyorum. çünkü alacagim gitar belli. Acil ihtiyaçtan satmiyorum. Kendime akustik gitar almak için satiyorum. Istanbul içi elden teslim edilebilir. Istanbul disi kargo bedeli aliciya aittir. alan güle güle kullansin. fotolarla ilgili olarak da mesaj atabilirsiniz. gönderrizz. |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter