|
Gitar | |
Gitarist | 2.EL Ensturman Pazari | Gitar |
Konu: Sifir Behringer Bass V-Amp | |
Yazar | Mesaj |
wamart
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Mart-2008 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: Sifir Behringer Bass V-Amp Gönderim Zamanı: 01-Mart-2008 Saat 10:33 |
cihaz hiç kullanilmadi ilk günki kadar sifirdir. üzerinde amfi simülatörü de mevcuttur.elimde faturasi vardir 2/10/2007 tarihinde faturasi kesilmistir.2yil garantisi vardir.dedigim gibi cihaz hiç kullanilmadi sifir alacaginiza elimdekini tavsiye ederim. cihazin sifir piyasa degeri275ytl. elektro gitar çaliyorum o yüzden hiç kullanmadim.190 ytl ye satiyorum. IZMIR'de oturmaktayim lütfen ciddi alicilar ulassin bana. tel numaram:0506 615 18 36
cihazin resmi linktedir.özel çantasi adaptörü kisacasi resimde gözühen herseyi ile birlikte verilecektir(kitapçiklari mevcuttur),yaninda 1 adet gitar kablosu da veriyorum.alana simdiden hayirli olsun
|
|
telefonlarin sarji hiç bitmese
|
|
|
|
arman...
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Mayis-2008 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2008 Saat 00:18 |
Acaba pedalin hala satilip satilmadigini ögrenebilir miyim? Bir de özel bi soru olmazsa bi elektrocuda neden böyle bir pedal bulunur? Ve sifirsa fiyat niçin bu kadar ucuz?
|
|
Bitse de gitsek
|
|
|
|
wamart
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Mart-2008 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2008 Saat 14:45 |
eski bir bas gitar almistim,onun baglantilarini yaptim biraz da bakim yapip az bir kar ile satmak istedim.snra bi eleman 1 ay önce aldigi bass v-amp i takaslamak istedi ben de kabul ettim.faturalariyla birlikte verdi. daha fazla detay için cepten ulas bana:) cihaz haletn çantasinda |
|
telefonlarin sarji hiç bitmese
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter