|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: SEBNEM FERAH SIGARA AKOR | |
Yazar | Mesaj |
Adam
Yönetici Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2554 |
Konu: SEBNEM FERAH SIGARA AKOR Gönderim Zamanı: 23-Mart-2009 Saat 14:48 |
Sigara
Em D Aslinda ben de isterim emeklemeden kosmayi Em D Güzel elbiselerle makyaj yapip dolasmayi Em D Aslinda ben de isterim düsünmeden konusmayi Em D Küçük bir oyun içinde önemli kisi olmayi D Em Aklimdan geçen sözler D Em D Em Kalbimden gelen sesler hepsi bir orman oldu D Em Bir kibritle yok oldu. Em D Ben sigara dumaninin altinda D Em Yana yana en sonunda kül oldum Am G Sen kibritin hiç yanmayan ucunda D Em Birinin hayatindan geçmis oldun Em Aslinda ben de isterim D Em Emeklemeden kosmayi Em D Güzel elbiselerle makyaj yapip dolasmayi Em Aslinda ben de isterim D Em Düsünmeden konusmayi Em D Em Küçük bir oyun içinde önemli kisi olmayi D Iyi dostlar biriktirdim Em Hepsi de ailem oldu D Küçük bir ask yetistirdim Em Düzene yenik düstü. Düzenleyen zezeron - 14-Ekim-2009 Saat 19:22 |
|
|
|
whistle_boy
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Agustos-2009 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 18-Agustos-2009 Saat 18:05 |
tab tab
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter