|
Rock Grubu | |
Gitarist | Grup Kuruyorum | Rock Grubu |
Konu: Sakarya'da piyasa yapmak istemeyen sert çocuklar?? | |
Yazar | Mesaj |
maskhoneit
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Subat-2011 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Sakarya'da piyasa yapmak istemeyen sert çocuklar?? Gönderim Zamanı: 01-Subat-2011 Saat 21:51 |
Sakaryada öncelik Punk-Hardcore ,grunge, trash yada en son tercihen piyasa olmayan alternatif sarkilari cover yapmak isteyen, sarki yazmada yaraticiligi olan yeni baslayan düzeyinin bir üstünde beraber çalabilecegim grup arkadasi disinda gerçek bir ARKADASim olabilecek insanlari ariyorum.
3 yildir gitar çaliyorum. Marshall 15 watt amfim Cortx6 gitarim ve Focus marka akustik gitarim var. Birde BOSS DS-2 pedalim. Esasen grunge dinlememe karsin son zamanlarda GROOVE METAL,METALCORE ve MELODIK DEATH METAL dinlemeye basladim. murderdolls,offspring,machine head karisimi bir grup kurmak istiyorum. 17 yasindayim. Kendini gelistirmeye açik ve böbürlenmeyen insanlar gelirse çok memnun olurum. |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter