|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: *Yalin* | |
Yazar | Mesaj |
ReBeL
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Konu: *Yalin* Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2007 Saat 23:08 |
Hersey Sensin Cm Koydum sevinçlerimi önüme G# Bb Cm Baktim hepsi sensin Cm Yazdigim siirlerin her hecesi G# Bb Cm Üzüldügüm tüm filmler Cm Yipranmamis hayatlar Gm Büyük hüzünler bekler x2 Fm Her iste bir hayir Bb Cm Bu iste hepsi sensiz Cm Gm Simdi senden vaz mi geçmeli ) G# ) Masal olup yola devam mi etmeli Cm G# x2 Ben kalpten sorunlu aska zorunluydum ) Bb Cm Anladim her sey sensin ) |
|
ISTEYIPTE SÖYLEYEMEDIGIM ÇOK SEY VAR...
|
|
|
|
ReBeL
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2007 Saat 23:08 |
Meleklerin Sözü Var - Yalin C Dünya üzemez beni Am Ölüm korkuta bilirmi F G Sen olmadan bu kalp C Hissede bilir mi C Günes batmis bana ne Am Ellerin yok kime ne Dm G Yerine koyamadim razi olamadim C Sensizlige F G Kalpler yanmis C Am Yagmur islatmis F G Tanri korumus ya sevenleri C Son nefesimde Em Elimi sen tutacaksin Am Son sözlerimi bir sen Em Duyacaksin F G C Meleklerin sözü var x2 |
|
|
|
|
|
ReBeL
Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2007 Saat 23:08 |
Cumhuriyet Am Dm Kalbimin orta yerinde bu nasil bir Cumhuriyet G C F Seninki nasil bir hakimiyet ben anlamadim Dm E Sustum sustum sonunda, dayanamadim Am Dm G Ask misin dert misin yoksa canina susamak mi benimki C F Hayati kovalamak mi dörtnala bu evde Dm E Uyudum uyandim hala anlamadim. Am Dm Asktan adam misali acidan nefes alamazken, F Dm F E Önünde günler geçiyor sen hala ayni yerde Dm F E Am F E Sarilmak anlamlanmisti, seninle hayat oyalanmisti Am F E Am F E Ne gündüzün gecenin farkinda, simdi hepsini geri verin bana |
|
|
|
|
|
ReBeL
Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2007 Saat 23:09 |
Keske Am E Am Birak saygindan kuskum yok E Am E Am E Hatrimdan kaliyorsan hiç kalma birak Am E Am Sensiz olmaya itirazim var E Am Canimi çok yakacak E Am Izlerin bana yeter Dm E Am Keske oyunlar oynamasaydik Am Dm Üzülmeseydi sarkilar E Am Hala sana yaziliyorlar Am Dm Hala buram buram E Am Sen kokuyorlar Am E Am Birak sevginden süphem yok E Am Arkadas kaliyorsak E Am E Ben yapamam birak Am E Am Sessiz kalmaya ihtiyacim var E Am Yalnizligi sen özledin E Am Uzak dur bana yeter Dm E Am Keske oyunlar oynamasaydik Am Dm Üzülmeseydi sarkilar E Am Hala sana yaziliyorlar Am Dm Hala buram buram E Am Sen kokuyorlar |
|
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter