|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Akdeniz Aksamlari - Haluk Levent | |
Yazar | Mesaj |
gitaristchavy
Üye Kayıt Tarihi: 23-Temmuz-2008 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Konu: Akdeniz Aksamlari - Haluk Levent Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2008 Saat 20:10 |
Akdeniz Aksamlari - Haluk Levent Amadd9 G6 F7* E Akdeniz aksamlari bir baska oluyor Amadd9 G6 F7* E Hele bir de aylardan temmuz ise bambaska Amadd9 G6 F7* E Sahilde insanlar kolkola simsicak Amadd9 G6 F7* E Cosmamak elde mi böyle bir aksamda Amadd9 G6 F7* E Iste ben böyle bir aksamda asik oldum ) 2 Amadd9 Asik oldum G6 Asik oldum F7M/5-/C Asik oldum E Asik oldum ***** Akorlarin isimlerinin uzun olduguna bakmayin basmak çok kolay sadece tanimlamak için bu gerekliydi ( F7M/5-/C sarki içinde çok yer kapladigi için F7* olarak yazildi) iste akorlar: Amadd9 : x07500 G6 : x55400 F7M/5-/C: x33200 E : 022100 arpej pimiaimi Hep Orijinal Kalin |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter