|
Elektro Gitar | |
Gitarist | 2.EL Ensturman Pazari | Gitar | Elektro Gitar |
Konu: Elektro Gitara Yeni Baslayacagim Tavsiyeleriniz ? | |
Yazar | Mesaj |
yigit0808
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Mart-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Elektro Gitara Yeni Baslayacagim Tavsiyeleriniz ? Gönderim Zamanı: 29-Mart-2011 Saat 20:45 |
Öncelikle merhaba arkadaslar.
Bundan iki hafta önce gitar dersleri almaya karar verdim.Fakat bu konuda biraz deneyimsizim.Gitara baslayanlar için elektro ile baslamak uygun mudur yoksa klasik gitarla baslamak daha mi iyidir?Ne marka gitarlara yönelmeliyim? vs vs. Buna benzer birçok sorularim var.Bana elinizden geldiginiz kadar yardimci olabilirseniz çok sevinirim.Bu arada bütçem en fazla 300TL. |
|
|
|
^^AcoustiC^^
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Kasim-2010 Konum: Düzce Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 19-Nisan-2011 Saat 22:33 |
genelde klasik gitar kurallastirilmis dostum ama kurs alacapin yere danis sonra gitar isi ibanez gig yada gio yaz netten bak fiyatlari sanda uyar
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter