|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Daglar Baglar - duman solo | |
Yazar | Mesaj |
gitaristchavy
Üye Kayıt Tarihi: 23-Temmuz-2008 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Konu: Daglar Baglar - duman solo Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2008 Saat 10:36 |
Daglarda, baglarda ben seni gördüm oralarda
Daglarda, baglarda ben seni öptüm buralarda e|---------|------------------------------------------------------------ B|---------|------------------------------------------------------------ G|---11----|----------------6---------10---------------------------------- D|---11----|--4---6---7-----6-(x12)---8-(x12)-4--------6-------7---------- A|---9-----|--4---6---7-----4---------8-------4(x6)----6(x6)---7(x2)------ E|---------|--2---4---5-----------------------2--------4-------5---------- F#5 G#5 A5 C#5 F5 solo e|--------------------------------------------------1-2-1-2-1------------- B|--------------------------------------2-3-2-3-2-3-----------3-2--------- G|------------------------4----4-2-1------------------------------4-2-1--- D|-------4---4--------0-4----------------------------------------------4-- A|---0-4-------4-0--2--------2-------------------------------------------- E|-2-------2-------------------------------------------------------------- |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter