|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: ÜÇ Hürel-Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş | |
Yazar | Mesaj |
Adam
Yönetici Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2554 |
Konu: ÜÇ Hürel-Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2009 Saat 18:47 |
Bir Sevmek Bin Defa Ölmekmiş Üç Hürel Em Am F Em Aşkın şarabından bilmeden içtim Em Am F Em Sevda yolundan bilmeden geçtim Am C Dm Am Aşkın bir alevmiş yar yar bir ateş parçası ( Em Am F Em ) ( Bilmeden gönlümü ateşe verdim ) 2 ( ( Em Am F Em ) ( Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş ) 2 ( ( Em Am F Em ) ( Bin defa ölüp de hiç ölmemekmiş ) 2 Em Am F Em Şarabı zehirmiş içtikçe öldüm Em Am F Em Yolu hep uçurum düştükçe öldüm Am C Dm Am Aşkın bir alevmiş yar yar bir ateş parçası TEKRAR A Düzenleyen Adam - 22-Mayis-2009 Saat 18:47 |
|
|
|
esra34
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Agustos-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2009 Saat 17:59 |
arkadaslar hangi ritimle çalinior bu yazarsaniz çok tsekkr ederm..
|
|
|
|
zezeron
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7862 |
Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2009 Saat 22:49 |
alpes ve dogaçlama 2-4 lük ile çalinir...
Düzenleyen zezeron - 09-Agustos-2009 Saat 22:49 |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter