|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Irem | |
Yazar | Mesaj |
ReBeL
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Konu: Irem Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2007 Saat 00:05 |
Kölem Ol
AM GM Anladim hata yaptim DM AM Sensiz günlerime agladim AM Gm Pismanim çok pismanim DM AM Sensiz bir günüm geçer sandim C GM AM Yok yok deme beni bir kez daha dinle DM AM F AM Affet desen su gönlüne söz geçir yar yine yüregine GM AM Söz geçir yar yüregine AM GM Kölem ol gel desen gelmem mi yar GM DM Ugrumda öl desen ölmem mi yar AM Bir anlasan bir dinlesen GM AM Kalbim senin için çarpiyor yar GM AM Kalbim senin için çarpiyor yar |
|
ISTEYIPTE SÖYLEYEMEDIGIM ÇOK SEY VAR...
|
|
|
|
ReBeL
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2007 Saat 00:06 |
Hayalet Sevgilim
Intro Em - C -am - D
Em Ceza mi bu C Çektigim çile mi Am D Yillardir tuttugum nöbet bitmeyecek mi Em C Bir küçük kar tanesi gibiyim Am D Avucunda eriyen göz bebegim Em Göz yaslarini görürsem C Erir kanatlarim Am D Uçamam rüyalarinda yanina Em Sonsuzluk senle basladi C O küçük dünyamda Am D Unutma gittiginde yarim kaldi Em Çöllerdeyim yaniyorum C Kutuptayim üsüyorum Am D Ceza benim çekiyorum ne olur dön Em Uzaniyorum tutamiyorum C Özlüyorum agliyorum Am D Yasak misin anlamiyorum ne olur dön Em C Sevmesen de beni özledim sesini Am D Git desem de yine gitmesen Em C Yillardir çektigim bu hasret mi çile mi Am D Haram misin bana bir bilsem Em C Am D Bebegim benim hayalet sevgilim Em C Am D Bebegim benim hayalet sevgilim |
|
|
|
|
|
ReBeL
Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2007 Saat 00:08 |
Git Em verdigin sözler yalandi F her yeni gülümseyis göz yasinin G F Em her yeni küçük adim uzak diyarlarin sebebimiydi Em F beni böyle birakip gecelerce aglatip Dm Em esir etmek karanliga suç degil mi Em nasil dayanir yüregim F seni onla görmeye Dm Em nasil degdi ellerin onun ellerine Am F git bir daha dönme geri Dm Em istemem bundan gayri ellerini Am F Git yollar senin olsun Dm Em Yillarim bana kalsin birak beni Em Am birak beni Em F beni böyle birakip gecelerce aglatip Dm Em esir etmek karanliga suç degil mi Em nasil dayanir yüregim F seni onla görmeye Dm Em nasil degdi ellerin onun ellerine |
|
|
|
|
|
PiSHKoPaT
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Aralik-2007 Konum: Kastamonu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 10-Aralik-2007 Saat 15:24 |
ReBeL dostum harikasin:) tesekkürler havama girdim parçalari çaldikça... :)
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter