|
Rock Grubu | |
Gitarist | Grup Kuruyorum | Rock Grubu |
Konu: Vokal araniyor, Türkiyenin herhangi bi yerinden | |
Yazar | Mesaj |
satriani
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2007 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Konu: Vokal araniyor, Türkiyenin herhangi bi yerinden Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2007 Saat 03:14 |
Arkadaslar eger jeff scott soto gibi bir sese sahipseniz msj atin, direk almaya gelicez seni :)
|
|
Her sey müzik için..
|
|
|
|
alem
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-Ekim-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2007 Saat 17:24 |
arkadasim benim sesim gayet güzel bu psyasadaki bir çok sesede tas çikaririm kendime bir çok bestemde var bende yanima gitaristler ariyorum yetenekli msn adresim [email protected] msj at tanisalim
|
|
bestekar
|
|
|
|
grupcraz1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Kasim-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2007 Saat 21:49 |
benimde güsel [email protected]....
ist. avr. yakasi..
|
|
GRUP♥crazy
|
|
|
|
Zimmer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2008 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 03-Ocak-2008 Saat 21:39 |
benim sesim de güsel :):) Ter türlü rock Söyleyebiliorum Yasim 17 kocaeli de yasiorum
|
|
Herkesin içinDe bir Hazine ama Yer Altinda ...
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter