|
Rock Grubu | |
Gitarist | Grup Kuruyorum | Rock Grubu |
Konu: !!!VOKAL ARANIYOR!!! | |
Yazar | Mesaj |
achaen
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Mayis-2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: !!!VOKAL ARANIYOR!!! Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2008 Saat 19:33 |
slm arkadslar...biz 2 gitarist we bir dawulcu olarak takiliorz we bi vokale ihtiyacimiz war...sesine guwenen kulagi olan bir vokal ariorz..yas araligi 15-18 cinsiyet farketmz...genel olark blues rock n roll we hardrock caliorz ...arada kafamiza eserse Metallica coverlari yapip heavy ,trash de caldigimz olur...ilgilenenler wrsa biran once ulassinlar...bulundugumz sehir istanbul ...ben yagiz(gitarist) [email protected]
Düzenleyen achaen - 18-Mayis-2008 Saat 19:50 |
|
|
|
Dante
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Haziran-2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2008 Saat 00:25 |
rapcore vokalim ve grubum var ama geçici olarak sizle çalarim isinize yararsam ekle [email protected]
|
|
|
|
xxxelektroxxx
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Subat-2009 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 03-Subat-2009 Saat 14:22 |
10 seneden beri sarki söylüyorum sesim güzeldir benide alabilirsiniz |
|
|
|
seker kiz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Eylül-2009 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2009 Saat 17:50 |
adim melek 17 yasimdayim istersen katilabilirim [email protected]
|
|
melek yildiz
|
|
|
|
seker kiz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Eylül-2009 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2009 Saat 17:51 |
adres yanlis oldu pardon [email protected]
|
|
melek yildiz
|
|
|
|
xslipknot
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 03-Mayis-2011 Saat 02:11 |
hey bende 3 yillir brutal ve vokal scream egzersizleri yapiyorum melissa cross un dvdlerinden scream yapmayi ögrendim.Sesimi corey taylor a benzetiyorlar.eger hala ihtiyaciniz varsa ben sizin grubunuza katilmak isterim
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter