|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Berker-Ne Olur Birakma Ellerimi | |
Yazar | Mesaj |
ReBeL
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Konu: Berker-Ne Olur Birakma Ellerimi Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2007 Saat 23:05 |
Em Am Kapatmistim kalbimin kapilarini F Em Ama sen geldin araladin Em Am Bikmistim bu zalim yalan hayattan F Em Beni sen hayata bagladin Am Em Bilmezdim bir daha bir daha sevecegimi ) F Em ) Yine ögrettin bana sevmeyi ) Am Em ) x2 Yeniden dogdum senle ögrendim yürümeyi ) F (dm) Em ) Ne olur birakma ellerimi ) Em Am Yalnizlikti sensizken tek yoldasim F Em Gecelerse arkadasim Em Am Neredeydin bugüne dek beni bulmadin F Em Oysa ben seni hep aradim Am Em Bilmezdim bir daha bir daha sevecegimi ) F Em ) Yine ögrettin bana sevmeyi ) Am Em ) x2 Yeniden dogdum senle ögrendim yürümeyi ) F (dm) Em ) Ne olur birakma ellerimi ) Düzenleyen ReBeL - 09-Temmuz-2007 Saat 23:06 |
|
ISTEYIPTE SÖYLEYEMEDIGIM ÇOK SEY VAR...
|
|
|
|
PiSHKoPaT
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Aralik-2007 Konum: Kastamonu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2008 Saat 00:11 |
tskler rebel eline saglik..
|
|
|
|
3z9!
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Subat-2008 Konum: Çankiri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Gönderim Zamanı: 04-Subat-2008 Saat 21:24 |
aorlar gzl olmus eline saglik paylasim için teskkürler...
|
|
|
|
ask_yok
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2008 Konum: Rize Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 07-Subat-2008 Saat 13:48 |
2.lerde em yerine dm atssak olmazmi ?
|
|
Aski Yasamak Gerek Anlamak Için
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter