|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: :: Candan Erçetin - Candan Erçetin Gitar Akorlari | |
Yazar | Mesaj |
anycall
Moderatör Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |
Konu: :: Candan Erçetin - Candan Erçetin Gitar Akorlari Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2010 Saat 23:59 |
Dm C Gm Dm C Gm (Arpej)
Dm Az miyim çok muyum? C Gm Var miyim yok muyum? Dm Ben neyim? C Gm Masal miyim gerçek miyim? Dm Kaç miyim göç müyüm? C Gm Hiç miyim suç muyum? Dm Ben kimim? C Gm Ibret miyim cinnet miyim? Dm Hiçlikler içinde kanayan yürek Am Yokluklar içinde savasan beden Gm Bosluklar içinde karisan zihin Am Gm Dm Güçlükler içinde degil miyim? Bb Am Yoksa Yoksa Dm Her ihanete akil erdiren Am Her cehalete kilif uyduran, Gm Her esarete fiyat biçtiren Am Gm Dm Sen degil de ben miyim? Dm Geçimsizim bugünlerde C Kimsesizim bu yerlerde Bb Degersizim bu ellerde Am Dm Çaresizim dogdugum yerde Am Dm Gölgesizim her gün her yerde Ses miyim sus muyum Sis miyim pus muyum Ben neyim Deha miyim Heba miyim Ak miyim pak miyim Al miyim Sat miyim Ben kimim Yarar miyim ziyan miyim Yalanlar içinde dogruyu bulan Cayanlar içinde sözünde duran Satanlar içinde ayak direyen Yananlar içinde degilmiyim Her adalete duvar ördüren Her cesarete kilit vurduran Her asalete boyun egdiren Sen degil de ben miyim Geçimsizim bugünlerde Kimsesizim bu yerlerde Degersizim bu ellerde Çaresizim dogdugum yerde Gölgesizim her gün her yerde |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter