|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Fikret Kizilok - Bu Kalp Seni Unutur mu? - AKOR | |
Yazar | Mesaj |
anycall
Moderatör Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |
Konu: Fikret Kizilok - Bu Kalp Seni Unutur mu? - AKOR Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2010 Saat 23:23 |
Am D C D
Yillar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu Am D C D Kader gibi istemeden bu kalp seni unutur mu ( G D ( Bir hasretlik yüzün vardi ( C D ( Içinde bir hüzün vardi söyleyecek sözüm vardi A ( C Bm Am ( Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu ( D ( Kalbim seni unutur mu Am D C D Anlami yok tüm sözlerin sensiz geçen gecelerin Am D C D Yasanacak senelerin bu kalp seni unutur mu G D Bambaska bir halin vardi C D Farketmeden beni sardi benligimi benden aldi C Bm Am Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu D Kalbim seni unutur mu Am D C D Bana aski veren sendin sonra alip giden sendin Am D C D Yollargimiz ayri derdin bu kalp seni unutur mu G D Oysa düslerim baskaydi C D Birden bire yarim kaldi benligimi benden aldi C Bm Am Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu D Kalbim seni unutur mu Am D C D Hergün aksam yastigimda üsüyorum yoklugunda Am D C D Yasiyorum boslugunda bu kalp seni unutur mu |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter