|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Yavuz Çetin- Erkegin olmak istiyorum akor | |
Yazar | Mesaj |
anycall
Moderatör Kayıt Tarihi: 22-Subat-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 95 |
Konu: Yavuz Çetin- Erkegin olmak istiyorum akor Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2010 Saat 03:22 |
Intro akorlari: G (C/G) (G) Am7 C G (C/G) (G) Am7 C
G C/G G Am7 C Yillarimiz geçti birlikte zaman nasil akiverdi G C/G G Am7 C Zor günlerimde hep yanimdaydin bana hep güç verdin mmm D Am7 Fmaj7 G Yeniden baslamak inan zor degil sadece biraz daha özveri Am7 G/B C Cmaj7 Bm7 Am7 Fmaj7(9) Eger bana bir sans daha verirsen senin erkegin olmak istiyorum Ebmaj7 Fmaj7 G(maj7) aa a aaaa G C/G G Am7 C Hayatimi sensiz yasayamam artik sen benim aliskanligimsin G C/G G Am7 C Bizim sevgimiz yildizlara yazilmis rüzgarlar fisildar D Am7 Fmaj7 G Yeniden baslamak inan zor degil sadece biraz daha özveri Am7 G/B C Cmaj7 Bm7 Am7 Fmaj7(9) Eger bana bir sans daha verirsen senin erkegin olmak istiyorum Ebmaj7 Fmaj7 G(maj7) aa a aaaa Solo akorlari: G (C/G) (G) Am7 C G (C/G) (G) Am7 C D Am7 Fmaj7 G Yeniden baslamak inan zor degil sadece biraz daha özveri Am7 G/B C Cmaj7 Bm7 Am7 Cmaj7 Bm7 Am7 Eger bana bir sans daha verirsen senin erkegin olmak, senin erkegin olmak Cmaj7 Bm7 A(7) Fmaj7(9) F(maj7) F/C G Senin erkegin olmak istiyorum mmmm......... |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter