|
Elektro Gitar | |
Gitarist | 2.EL Ensturman Pazari | Gitar | Elektro Gitar |
Konu: Ikinci El "DigiTech Rp-50" * ISTANBUL | |
Yazar | Mesaj |
Burak Erdinç
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Mart-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Konu: Ikinci El "DigiTech Rp-50" * ISTANBUL Gönderim Zamanı: 10-Mart-2009 Saat 19:03 |
Yeni bir prosesör almam dolayisiyla, elimdeki DigiTech RP-50’yi satmaktayim. Bu anin gelecegini düsünerek çok iyi muhafaza ettigim için kullaniciya bir rahatsizlik vermeyeceginden eminim. :) Istanbul’da elden verebilirim, (arzu ederseniz stüdyoda’da deneyebiliriz) yurtiçinde ise kargo ile gönderirim ve kargo ücreti sorun olmaz. Asagiya cihazin özelliklerini ekledim. Bunlarin ötesinde kullanimi gerçekten çok pratik ve bir yetersizligini görmedim su ana kadar. Fiyat konusuna gelince, su an ki dolar kuru dolayisiyla sifir fiyati 200 TL’ye vuruyor. Benim teklifim 110 TL, Fakat eger talep ederseniz bana msn adresimden ulasabilirsiniz. Pazarliga açigimdir :)
|
|
|
|
zezeron
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7862 |
Gönderim Zamanı: 11-Mart-2009 Saat 19:05 |
arkadasim acaba resimleri varmi?
|
|
|
|
Burak Erdinç
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Mart-2009 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 11-Mart-2009 Saat 21:03 |
Aceleye geldigi için kusura bakmayin, hemen upload ediyorum :)
|
|
|
|
Burak Erdinç
Gönderim Zamanı: 11-Mart-2009 Saat 21:22 |
Bu arada düzeltiyorum, su an piyasa fiyati 130$ yani 235 TL...yanlis bilgilendirme olmasin :)
|
|
|
|
zezeron
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7862 |
Gönderim Zamanı: 11-Mart-2009 Saat 22:30 |
Ok.Merakla Bekliyoruz.
Tekrardan saol. |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter