|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Haluk LEVENT-Aksamüstü | |
Yazar | Mesaj |
gitaristchavy
Üye Kayıt Tarihi: 23-Temmuz-2008 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Konu: Haluk LEVENT-Aksamüstü Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2008 Saat 20:11 |
Haluk LEVENT-Aksamüstü Cm Fm Hatirlamak zor olsa da G# - Fm Cm Babam gitmis ya bir sabah ben uyurken Cm Fm Onun gibi bir eylüldü G# - Fm Cm Sen de gittin babam gibi bu sehirden Fm G# Inandim kandim sevdim belki Fm G Cm Her sevda bir Adim yalnizliga Fm G# Sen su oldun ben balik sanki Fm G7 Med cezir vakti çektin gittin Cm Ne gece ne gündüz Aksamüstü sevdim seni D Ben yine yersiz yurtsuz D#(1.de) Beklerim bir gün dönmeni Cm Fm Eylül gelirken bir düs gibi G# - Fm Cm Sonbahari sil bastan dinliyorum Cm Fm Günes soguk yagmur kuru daha dün gibi G# - Fm Cm Geri gelmedi, gelmez giden biliyorum Fm G# Inandim kandim sevdim belki Fm G Cm Her sevda bir Adim yarinlara Fm G# Hayat bir saklambaç gel bul beni Fm G7 Biter bütün rüyalar uyaninca Cm Ne gece ne gündüz Aksamüstü sevdim seni D Ben yine yersiz yurtsuz D# Beklerim bir gün dönmeni |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter