|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Haluk Levent > Acilara Tutunmak | |
Yazar | Mesaj |
gitaristchavy
Üye Kayıt Tarihi: 23-Temmuz-2008 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Konu: Haluk Levent > Acilara Tutunmak Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2008 Saat 20:08 |
Haluk Levent > Acilara Tutunmak Cm Aci çekmek özgürlükse Fm Gm Özgürüz ikimizde D# Cm O yuvasiz çalikusu Fm D Gm Bense kafeste kanarya Cm O dolasmis daldan dala Fm Gm Savurmus yüregini Cm Ben bölmüsüm yüregimi Fm Gm Bas kaldiran dizelere Cm Aramakmis oysa sevmek Fm Gm Özlemekmis oysa sevmek D# Cm Bulup bulup yitirmekmis Fm D-Fm-Gm Düssel bir oyuncagi Cm Yalanmis hepsi yalan Fm Gm Yalanmis hepsi yalan D# Cm Sevmek diye bir sey varmis Fm D Fm-Gm Sevmek diye bir sey yokmus Cm Aci çektim günlerce Fm Gm Aci çektim susarak D# Cm Su kisacik konuklukta Fm Gm Deprem kargasasinda Cm Yasadim birkaç bin yil Fm Gm Acilara tutunarak Cm Aci çekmek özgürlükse Fm Gm Özgürüz ikimizde Cm Aramakmis oysa sevmek Fm Gm Özlemekmis oysa sevmek D# Cm Bulup bulup yitirmekmis Fm D-Fm-Gm Düssel bir oyuncagi |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter