|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Koridor-Senin o Gözlerin var ya | |
Yazar | Mesaj |
Bl@CkH@wK
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Mart-2008 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Konu: Koridor-Senin o Gözlerin var ya Gönderim Zamanı: 09-Mart-2008 Saat 23:08 |
F# G Beni biraz anlasaydin n'olurdu F# G Gecelerim gündüzlerim kaybolurdu Bm F# Oysa düslerim vardi, içimde yarim kaldi Em G Benligimi benden aldi F# Yasanacak çok sey vardi Em Askina esir kaldi G F# Artik seni sevemem ki Nakarat Bm F# Senin o gözlerin varya, herseyi bitirdi ) Em G ) Yazik ettin gecen günleri ) F# Em ) 2 Hani o verdigin sözler, yalan miydi birer birer ) G F# ) Artik seni sevememki ) F# G Aslinda seni hiç tanimamisim F# G Seni kendime hep yakin sanmistim Bm F# Zamanla alistim ben yanlizligina Em G Geceleri uykusuz kalmaya F# Em Zamanla alistim ben yalnizligina G F# Geceleri uykusuz kalmaya Bm F# Senin o gözlerin varya, herseyi bitirdi ) Em G ) Yazik ettin gecen günleri ) F# Em ) 2 Hani o verdigin sözler, yalan miydi birer birer ) G F# ) Artik seni sevememki ) SIIR : (Bm -F# -Em -G -F# -Em -G -F#) Sen, dört mevsim askini yasadigim Sen, koca bir of çekip hasretle yandigim Sokakta gezip haykirdigim, biricik sevgilim Bosa mi geçirdik bir ömrü istanbul kiyilarinda Sen gittin ben gidemedim Sen unuttun ben unutamadim Ben unutamadim |
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter