|
Yerli Sarki Akorlari | |
Gitarist | AKORLAR | Yerli Sarki Akorlari |
Konu: Gece Yolculari | |
Yazar | Mesaj |
ReBeL
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Konu: Gece Yolculari Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2007 Saat 00:13 |
Allahim E5 E5 E5 E5 F5 E5 E5 E5 E5 ---->>> Giris E5 F5 D5 E5 Askinla zehirleyip öldürüyorsun beni E5 F5 D5 E5 Ben ölmeye raziyim yeterki sev beni E5 F5 D5 E5 Sakin sevgilim sakin beni unutma Am G F E Allahim allahim bir çikis yolu bana Am G F E Ömrümü harcadim bir vefasiz ugrun |
|
ISTEYIPTE SÖYLEYEMEDIGIM ÇOK SEY VAR...
|
|
|
|
ReBeL
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2007 Saat 00:17 |
Aska Ihtiyacim Yok Benim
Aska Ihtiyacim Yok Benim Am Dm Am Dm Am Bir sen degil herkes unuttu beni herkes unuttu beni ) Am Dm Am Dm Am ) Bir sen degil herkes uyuttu beni herkes uyuttu beni ) G F Em ) I Gözden uzak olunca gönlün unuttu beni ) G F Em ) Sevgimiz ayri olunca terkedip gittin beni ) Am aaaaaaaaaaaaaaaaaa Am Em Am Em ) Ayrilik sevgiye ilaç olur buna sabrin yok senin ) Am Em Dm Am ) Istemem artik bunu aska ihtiyacim yok benim ) Am )II aaaaaaaa ) ) Dm Am ) Aska ihtiyacim yok benim ) Tekrar I Tekrar II Am Em Am Em Ayrilik sevgiye ilaç olur buna sabrin yok senin Am Em Dm Am Istemem artik bunu aska ihtiyacim yok benim Am aaaaaaaa Dm Am Aska ihtiyacim yok benim |
|
|
|
|
|
ReBeL
Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2007 Saat 00:17 |
Hüzün
Em F Em
Yine gidiyorsun. hiçbirsey birakmadan Em F Em Ve ben. son kez bakiyorum. ardindan. Am Em Eger ask buysa. sevgi buysa F Em Istemiyorum. Am Em Bu sehir sensiz.yasanmaz oldu F Em Dayanamiyorum Am F Dm Em Hos geldin hüzün. gülmüyor yüzüm. Am F Dm Em Hos geldin hüzün. gülmez bu yüzüm. Am Em Eger ask buysa. sevgi buysa F Em Istemiyorum. Am Em Bu sehir sensiz.yasanmaz oldu F Em Dayanamiyorum |
|
|
|
|
|
ReBeL
Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2007 Saat 00:18 |
Ölüm De Var
Ölüm De Var
Kapo 1 Giris Dm-Am-E-F-Am (2) G Dm Gidiyorum uzaklara bilinmez diyarlara ) G Dm ) 2 Seni birakip gitmek var ya o koyuyor inan bana ) Am Em Ben senle olamadim gençligime doyamadim Am Em Ben senle kalamadim günlerimi sayamadim Dm Am ) Ölümde var sonunda gülümde var ) E F Am ) 2 (Nakarat) Daglarin arkasinda yar ah yar ) Solo Dm-Am-E-F-Am (2) TEKRAR 2.Solo Dm-Am-E-F Dm-Am-E-C-E-Am Nakarat(3) |
|
|
|
|
|
ReBeL
Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2007 Saat 00:19 |
Unut Beni Sevgilim
Bm G
uyuyorum uyuyorum Em G F günler çabuk geçsin diye Bm G kadehlere koyuyorum Em G F acimi dindirsin diye A G bekliyorum bekliyorum A D Bm bu sensizlik bitsin diye D seni özledigim kadar Em F beni özlüyormusun D sende rüyalarinda Em F beni görüyormusun Bm G öyle zor ki ayri kalmak Bm G öyle dayanilmaz ki Bm G ) unut beni sevgilim ) X 2 A Bm ) ben unutmuyorum ) |
|
|
|
|
|
ReBeL
Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2007 Saat 00:20 |
Yaban Gülü
Dm Am Seni sarayim derken dikenin batti F C Bb C Yapraginin güzel rengi gözümden akti Dm Am Seni sarayim derken dikenin batti F C Bb C Yapraginin güzel rengi gözümden akti Gm Dm Seven dikene katlanir Gm C Dm Ayriliga yürekmi dayanir Of Of Of Dm C Bb Böyle gitme yaban gülüm Dm C Bb Böyle bitme yaban gülüm Dm C Bb Dikenleri yalan gülüm Dm C Dm Sevdayi bitirmez ölüm Dm Am Seni sarayim derken dikenin batti F C Bb C Yapraginin güzel rengi gözümden akti Dm Am Seni sarayim derken dikenin batti F C Bb C Yapraginin güzel rengi gözümden akti Dm C Bb Böyle gitme yaban gülüm Dm C Bb Böyle bitme yaban gülüm Dm C Bb Dikenleri yalan gülüm Dm C Dm Sevdayi bitirmez ölüm |
|
|
|
|
|
bakrac78
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Kasim-2007 Konum: Karabük Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 04-Kasim-2007 Saat 21:24 |
slm unut beni sevgilm sarkisinin ritm veya arpej ni de yazarsan sevinirim
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
web tasarım
Web Tasarım
Tüm Hakları Gitarist.com
Adresine Aittir.Üyelerin sitede belirtmiş oldukları görüşler
,makaleler,resimlerden gitarist.com sorumlu tutulamaz.
İletişim için Tıklayınız.
RON
Ron
url shorter
Url shorter